26. Celebrem el DENIP amb l’Escola Ernest Lluch

El 30 de gener de 2019, Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP), les classes de 5è A i B de l’Escola Ernest Lluch han estat protagonistes en aquesta jornada de sensibilització que forma part de la primera fase de la campanya Com vivim? Convivint: per una escola i un món sostenible i de pau de la Fundació Akwaba.

Per començar, la Fundació Akwaba ha donat la benvinguda i ha donat pas a la Montse López Amat, especialista en drets humans que ha dinamitzat una activitat per tal de conscienciar a l’alumnat sobre la importància d’assolir tots els drets humans sense excloure’n cap; tots són necessaris per aconseguir la cultura de pau.

Seguidament, al llarg del matí, l’alumnat de 5è A i 5è B ha realitzat un conjunt d’activitats per sensibilitzar a la resta de companys i companyes d’altres cursos a través d’un LIPDUB, un taller de xapes, de polseres, d’origami, postals i un mural, totes les activitats per la pau.

Per finalitzar, se’ls ha entregat a cada classe els reconeixements per haver participat en la primera fase de la campanya.

 

L’escola Ernest Lluch també ha fet difusió de l’experiència, podeu trobar la seva notícia al següent link on també podreu visualitzar el LIPDUB creat per la classe de 5è A:

https://agora.xtec.cat/ernestlluchhospitalet/general/com-vivim-convivint/

 

Com vivim? Convivint compta amb el suport de l’ajuntament de Tarragona, l’ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

Moltes gràcies!